Heren kostuum aanbod

Heren Kostuum Aanbieding
 

Het meest complete aanbod herenkostuums van Nederland 

Een pak kan een dure aanschaf zijn, maar bij Henk ter Horst hoeft dat niet! Het grootste assortiment herenkleding in Nederland vindt u bij Henk ter Horst. Voor iedere lengte, breedte en lichaamsvorm vindt u bij ons een perfect herenkostuum. Iedere man koopt bij ons een perfect zittend pak, met de gewenste snit die past bij uw postuur.  

Lage prijzen met hoge kwaliteit, wat is het geheim van Henk ter Horst? 
We horen vaak dat onze prijzen te mooi zijn om waar te zijn... En toch kloppen ze! Bij Henk ter Horst gebeurt alles binnenshuis, van ontwerpen tot produceren. Hierdoor wordt tussenhandel, waarbij de prijs wordt opgedreven, vermeden. Het resultaat? Hoogwaardige kwaliteit herenkleding tegen een voordelige prijs. En dat scheelt u tot wel 40% op een prachtig nieuw herenkostuum.  

Een alternatief matensysteem, waardoor we iedere man voorzien van het perfecte pak 
Gaat u voor het eerst bij Henk ter Horst bestellen? Dan kan het zijn dat onze vele matensystemen u doen duizelen. Bel of mail ons, onze pakken adviseurs helpen u graag aan een geweldig zittend pak. We geven u graag advies over het opnemen van uw maten, maar u kunt ook langskomen in onze winkel in Almelo. Daar staan onze kostuum experts met jarenlange ervaring voor u klaar! 

Binnen 3 dagen een op maat gemaakt pak in huis 
Heeft u last minute een business pak nodig voor een belangrijke afspraak? Of heeft u iets laten vallen op uw trouwkostuum en kan zelfs de beste stomerij u niet helpen? 

Geen paniek, wij van Henk ter Horst helpen u snel. Wij maken uw herenkostuum, pantalon of trouwpak op maat. Drie dagen later heeft u een perfect passend pak in huis. En als u bij ons online bestelt, heeft u vaak binnen 1 dag het pak in huis! 


De man maakt het pak
 
Iedere man slaagt bij ons, dat is wat we u garanderen. En wij vinden niet dat kleding de man maakt, u maakt de kleding! In onze collectie vindt u dan ook klassieke herenkostuums, maar we hebben ook moderne pakken in de collectie opgenomen. Modische stijlen, hoogwaardige stoffen en een comfortabel design; dat is waar we voor staan.  

Pakken op maat met excellente service 
Dit betekent dat we voor iedere man een pak hebben in onze collectie. Van het kleinste maatje voor uw zoon tot de grootste maat. Heeft u brede schouders of juist hele slanke schouders? Bij Henk ter Horst maken wij uw pak op maat.  

Meer dan alleen een pak 
Een goed pak geeft u een goed gevoel, het straalt zelfvertrouwen uit. Maar bij Henk ter Horst koopt u meer dan alleen een pak, het is een investering in uw toekomst. Als u goed zorgt voor uw kleding kunt u jarenlang stralen in een pak van Henk ter Horst. Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres voor overhemden, pantalons, manchetknopen, gilets en schoenen.  

Een afspraak maken? Dat hoeft niet! 
Met uw gezin of de hele familie langskomen voor een pak? Onze megastore in Almelo is perfect geschikt om grote groepen te helpen. Komt u met meer dan 25 personen langs? Dan raden we aan om een afspraak te maken, zodat we genoeg adviseurs op de vloer hebben die u en uw familie, vrienden of collega‚Äôs kunnen helpen! Hierdoor loopt u vaak dezelfde dag al met uw kostuum (en kinderkostuums voor uw kinderen) de deur uit. 

businesskostuums

trouwkostuums