Dress colberts

Producten 1-60 van 172

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-60 van 172

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dress colberts

Een dress colbert is een kledingstuk dat meestal gedragen wordt voor veel formele gelegenheden. Veel mannen combineren het met een nette pantalon en een traditioneel overhemd om de outfit compleet te maken. Dress colberts hebben een getailleerde pasvorm en zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen, wol of velvet. De kleuren van dress colberts zijn over het algemeen donker en klassiek, zoals zwart, donkerblauw of grijs.Maar ook lichte kleuren zijn in ons assortiment te vinden zoals licht grijs of lichtblauw,.

Voor meer casual gelegenheden kan een casual colbert voor heren een goede keuze zijn. Ze kunnen gecombineerd worden met jeans of chino's en zijn ideaal voor informele evenementen zoals een etentje of een borrel.

Voor mannen die niet in de standaard pasvormen passen hebben wij colberts in grotere maat. Er zijn verschillende merken die colberts aanbieden in grote maten, zodat ook mannen met een grotere maat kunnen genieten van een stijlvolle look.

Gekleurde colberts zijn de perfecte manier om een beetje kleur toe te voegen aan je outfit. Ze zijn vooral populair in de lente en zomer en kunnen gecombineerd worden met lichtere kleuren om een frisse en vrolijke look te creëren. Zie ook de categorie met winter colberts. Die kunnen gecombineerd worden met truien voor heren en zijn ideaal voor formele gelegenheden in de wintermaanden.