Gekleurd colbert

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gekleurd colbert voor heren kopen?

Heeft u in uw kledingkast al verschillende klassieke kleuren colberts hangen? Maar wilt u daaraan nu ook een gekleurde variant toevoegen? Bekijk dan zeker eens de actuele colberts van Henk ter Horst, inclusief grote maten. Met verschillende kleuren zit er altijd een variant bij die naar uw wens is. Denk bijvoorbeeld aan een felle kleur, pastelkleur, of een kleurrijke colbert met een print. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Ontdek in onze webshop welke gekleurde colberts wij hebben opgenomen in ons assortiment. Ziet u een colbert dat de perfecte kleur heeft voor u? Dan kunt u deze gelijk online bestellen in uw eigen maat. Wilt u het gekleurde colbert liever eerst met eigen ogen aanschouwen en aanpassen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze herenmodezaak in Almelo.

Verschillende gekleurde colberts in onze collectie

Dankzij onze veelzijdige collectie colberts voor heren heeft u een ruime keuze aan kleuren en prints. Populaire kleurrijke colberts voor heren die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld rode colberts en blauwe colberts. Maar ook kleuren als groen, roze en paars zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast heeft u ook nog de keuze in een universele kleur, of een kleurrijke print. Een colbert met bloemen heeft bijvoorbeeld meerdere kleuren, maar ook een geblokt colbert is verkrijgbaar in verschillende gekleurde varianten. Ook zijn er opties voor een colbert voor in de winter met winterse kleuren. Combineer de colbert met een overhemd voor heren om de outfit af te maken.

Verdiep u in de veelzijdige en kleurige colberts in onze collectie en ontdek welke kleur uw voorkeur heeft. Of het hierbij nu gaat om een pastel kleur, donkere tinten of een kleurrijke en opvallende variant: bij Henk ter Horst helpen wij u graag bij het vinden van de gekleurde colbert die aan al uw eisen en wensen voldoet.