Gestreept colbert

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gestreept colbert voor heren kopen?

Een gestreepte colbert voor heren is een leuke variatie op het klassieke colbert in universele kleur. Heeft u hiervan al verschillende colberts in de kast hangen en bent u daarom op zoek naar een colbert met print? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de collectie van Henk ter Horst. Wij bieden namelijk verschillende streep colberts aan in onze webshop en herenmodezaak in Almelo.

Verdiep u in onze veelzijdige collectie in de webshop, of breng een bezoek aan onze winkel in Almelo. Henk ter Horst biedt ruim 1250 m² winkelplezier voor stijlvolle mannen. Bent u benieuwd hoe onze gestreepte colberts er in het echt uitzien en wilt u deze graag eerst passen? Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen!

Onze collectie gestreepte colberts voor heren

Om in ieders wens en voorkeuren te kunnen voorzien bieden we een veelzijdige collectie colbert jasjes voor heren met strepen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dunne krijtstrepen, strepen in de vorm van blokjes, geruite colberts en meer colberts met prints. Daarnaast bieden we deze prints aan in verschillende kleuren en materialen. Dit alles om een zo gevarieerd mogelijk aanbod gestreepte colberts aan te kunnen bieden.

Van een krijtstreep colbert voor heren tot een variant met een fijne ruit of blokjes print: bij Henk ter Horst vindt u talloze mogelijkheden. Bovendien bieden we verschillende pantalons, jeans en andere herenbroeken aan die u goed kunt combineren met een gestreept colbert. Hetzelfde geldt voor herenschoenen, accessoires en meer: bij Henk ter Horst staan onze verkoop specialisten voor u klaar.