Rood colbert

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rood colbert voor heren kopen?

Bent u op zoek naar een casual of zakelijke colbert in een opvallende kleur? Dan is een rode blazer of colbert van Henk ter Horst wellicht iets voor u. In onze herenmode collectie vindt u verschillende tinten rood, diverse pasvormen en colberts voor iedere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een gala, event, feest of bijvoorbeeld een kostuum als trouwpak. Zo zit er altijd een rood colbert tussen dat voldoet aan al uw eisen en wensen.

Ontdek in onze webshop welke rode colberts voor heren onderdeel uitmaken van onze actuele collectie. Vergelijk de verschillende colberts in een rode kleur met elkaar en kom zo tot de heren blazer die het beste aansluit bij uw voorkeuren. Deze kunt u vervolgens bestellen via onze webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze herenmodezaak in Almelo, om de rode colbert van uw voorkeur eerst te komen passen.

Een rood colbert in verschillende tinten

Om in ieders wensen te kunnen voorzien bieden we bij Henk ter Horst verschillende kleuren en tinten rode colberts aan. Eén van de populairste varianten is de bordeaux rode colbert voor heren. Deze colberts hebben een dieprode kleur en staan daardoor iedere man goed. Hetzelfde geldt voor onze donkerrode colberts voor heren. Deze kleur is vergelijkbaar met de bordeaux rode blazer, waardoor ook hierbij geldt dat iedere man met een rode blazer een goede indruk maakt. Zeker als u dit combineert met een mooi overhemd.

Gaat uw voorkeur meer uit naar een lichtere kleur? Dan is een colbert in een felle rode kleur wellicht iets voor u. Een ander alternatief is bijvoorbeeld een pastel kleur, die ook wel neigt naar een roze colbert. Maar daarnaast bestaat uit onze collectie uit nog vele meer tinten rood en andere kleuren waaronder een bruin colbert, zwart colbert en paarse colberts. Ontdek nu zelf de eindeloze mogelijkheden en verdiep u in ons online aanbod in de webshop of kom langs in Almelo om onze herenmodezaak te bezoeken.