Zomer colbert

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zomer colbert voor heren kopen?

Een zomer colbert dragen met hoge temperaturen? Met de vele verschillende colberts in de collectie van Henk ter Horst vindt u gegarandeerd een geschikte variant. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een zomerse print, vrolijke kleur of een luchtig materiaal, in onze veelzijdige collectie vindt u verschillende zomer colberts terug die u kunt dragen tijdens de zomermaanden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over onze collectie, leggen we deze graag tot in detail aan u voor. Ontdek de vele verschillende colberts met prints, veelzijdige kleuren en verschillende materialen in alle maten, pasvormen en meer. Zo vindt u gegarandeerd een zomer colbert voor heren dat voldoet aan al uw voorkeuren. Voorbeelden van andere pasvormen zijn de dress colberts, feestelijke colberts en winterse colberts die ook nog eens met een vest voor heren of een overhemd gecombineerd kunnen worden. Raadpleeg hiervoor onze webshop of bezoek onze herenmodezaak in Almelo.

Onze collectie zomer colberts en blazers

Een zomer colbert kan goed worden gedragen naar een informele gelegenheid. En zeker in de zomer kan een colbert een goede uitkomst bieden wanneer het in de ochtend of avond wellicht nog iets kouder is. Afhankelijk van uw wensen voor het colbertjasje, kunt u zich verdiepen in de veelzijdige opties in onze webshop.

Populaire zomerse colberts voor heren zijn bijvoorbeeld een wit colbert, gekleurd colbert of colbert met print. Gaat u liever voor een felle kleur? Denk dan eens aan de kleuren rood, blauw, paars, roze en groen. De mogelijkheden zijn eindeloos op het gebied van prints en kleuren voor een heren colbert in de zomer.

Maar naast kleur en design kunt u een zomer blazer voor heren ook selecteren op basis van uw voorkeur voor een specifiek materiaal. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook linnen colberts en colberts van katoen aan. Dit zijn twee luchtige materialen die comfortabel te dragen zijn tijdens de zomerperiode.