Geruit pak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geruit pak

Een geruit pak uit de collectie van Henk ter Horst maakt van iedereen een hippe man. Met een ruitjespak kunt u gegarandeerd een goede indruk maken. U kunt het pak voor verschillende gelegenheden gebruiken, of dit nu een zakelijke meeting is of een verjaardagsfeestje. Bezoek onze webshop en bestel snel en gemakkelijk online.

Heeft u een geruit pak op de webshop gezien en wilt u deze graag eens passen? U kunt meerdere maten bestellen. Wanneer u de juiste maat heeft uitgekozen, kunt u de overige kostuums altijd gratis retourneren. Daarnaast bent u van harte welkom in onze megastore in Almelo waar u onze gehele collectie kunt aanschouwen.

Collectie geruite pakken

In ons ruime assortiment bieden we diverse geruite heren kostuums. Zo kunt u bij ons verschillende kleuren vinden, maar ook pakken in verschillende delen. Een 3-delig herenkostuum bestaat bijvoorbeeld uit een pantalon, colbert en gilet. Daarnaast kunt u de pakken combineren met een van onze prachtige overhemden zoals een effen overhemd en accessoires zoals een vlinderstrik of stropdas. Een geruit kostuum uit onze collectie is geschikt voor alle formele gelegenheden. Daarnaast zijn de pakken zeer geschikt om in te trouwen en heeft u een ruime keuze aan geruite trouwpakken en trouwkostuums bij Henk ter Horst. Daarnaast bestaat de collectie uit pakken met verschillende motieven waaronder een krijtstreep pak.

Verschillende kleuren geruit heren kostuum

Bent u benieuwd naar de kleuren uit het assortiment van de ruit kostuums? Wij vertellen u graag meer over welke kleuren we beschikken in onze megastore in Almelo, denk bijvoorbeeld aan rood, blauw of zelfs goud. Onze verkoopspecialisten adviseren u graag voor de juiste kleur- en materiaalkeuze maar ook over de juiste pasvormen. Of bekijk onze webshop waar u terecht kunt voor een beige geruit trouwkostuum, blauw geruit trouwkostuum, groen geruit trouwkostuum en meer.

Over Henk ter Horst

Kledingzaak Henk ter Horst is sinds 1958 gevestigd in de stad Almelo. Waar hij met zijn familie het bedrijf oprichtte in casual en formele herenmode en heren pakken. Momenteel hebben we vele jaren ervaring en beschikken wij over een megastore met ruim 1250 m2 aan herenmode. De kleding wordt verkocht onder het merk Henk ter Horst. Hierdoor zijn de herenkostuums tot 40% voordeliger dan andere zaken. Daarom koopt u bij ons altijd voordelige kostuums, maar wel van de beste kwaliteit.