Katoenen pak

Producten 121-130 van 130

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 121-130 van 130

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Katoenen pak

Met een katoenen pak uit het assortiment van Henk ter Horst weet u zeker dat u een kwalitatief goed pak heeft. Onze katoenen herenkostuums bestaan uit de beste materialen waardoor u er lang van kunt genieten. Daarnaast zit een katoenen pak zeer comfortabel en kunt u genieten van iedere feestelijke gelegenheid wanneer u het pak draagt. Bestel een katoenen herenpak op de webshop of kom een gewenst pak passen in onze megastore in Almelo!

Collectie katoenen pak

Bent u specifiek op zoek naar een katoenen kostuum? Dan bent u hier aan het juiste adres! Onze collectie katoenen pakken beschikken over de beste materialen zoals viscose, nylon en veel spandex. Door de combinatie van deze drie en katoen weet u zeker dat het pak comfortabel zit. Het pak heeft een hoge elasticiteit en beschikt over een slim fit pasvorm. Daarnaast zijn er ook veel motieven aanwezig zoals bijvoorbeeld krijtstrepen pakken

Verschillende kleuren katoenen pakken

Ons uitgebreide assortiment van een katoen pak biedt diverse kleuren. Eén van de pakken is een effen groen pak die zeer geschikt is voor iedere gelegenheid. Onze pakken zijn speciaal gemaakt om te combineren met verschillende herenmode items. Op die manier kunt u een pak dragen op een bruiloft, business meeting of gewoon een casual gelegenheid zoals een verjaardag. Toch liever geen katoenen pak? Misschien is een wollen pak, linnen pak of business kostuum dan wel iets voor u. Bekijk ons gehele assortiment herenpakken en ontdek de mode van Henk ter Horst. Hoogwaardige pakken voor de scherpste prijzen! Daarnaast verkopen wij nog veel meer! Denk aan mooie overhemden en colberts.

Over Henk ter Horst

Bij Henk ter Horst verkopen we herenmode en herenkostuums onder ons eigen merk, hierdoor betaald u bij ons geen extra kosten voor dure merken. Daarnaast beschikken wij over onze eigen productie. Op die manier kunnen wij onze pakken voor scherpe en voordelige prijzen verkopen. Zo kunt u bij ons tot wel 40% voordeliger dan A-merken shoppen zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit. Henk ter Horst is al sinds 1958 bekend in de herenmode en heeft daarmee ruim 60 jaar ervaring!

In onze webshop kunt u een ruim en divers aanbod aan herenmode en herenkostuums vinden. Daarnaast beschikken we over een megastore in Almelo waar u van harte welkom bent om een pak naar wens te passen of te aanschouwen. Onze verkoopspecialisten adviseren u graag over de juiste maat en de kleur die bij u past. Zo weet u zeker dat u een pak koopt dat aan al uw wensen en eisen voldoet.