Route

Alle artikelen die u online kunt bestellen, zijn ook in onze winkel te koop. Op meer dan 1200m² helpen ervaren medewerkers u graag een keuze te maken.
 
Henk ter Horst mannenmode vindt u in het centrum van Almelo.
Hieronder vindt u een uitgebreide routebeschrijving naar onze winkel.


 
Heeft u een navigatie systeem?
Gebruik als adres "Grotestraat 166" en u kunt met parkeerschijf een uur gratis parkeren.
Wilt u liever iets langer parkeren? Voer dan "Bavinkstraat 1" in voor de parkeerplaats naast de winkel. Voor een hele dag betaald u slechts 3,20 euro.
 
Vanaf Oldenzaal, Hengelo Zuid (Via snelweg A1)

Snelweg A1 richting Amsterdam, afrit Borne/Hengelo. Aan het einde van de afrit rijdt u richting Borne.
De weg volgen. Door Zenderen en na ongeveer 5 km. komt u in Almelo. Bij het tweede verkeerslicht slaat u linksaf (borden Centrum-Zuid). Direkt bij de volgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. (Bornsestraat). De weg volgen. Na de voetgangersoversteekplaats rijdt u rechtsaf de Grotestraat in. Hier kunt u met parkeerschijf een uur gratis parkeren. Vervolgens gaat u te voet verder de winkelstraat in. De 1e winkel aan de rechterkant na het kruispunt is Henk ter Horst. Wilt u langer parkeren? Rijdt dan door en parkeer in de eerste zijstraat rechts (Bavinkstraat). Voor een hele dag betaald u slechts 3,20 euro.


Vanaf Glanerbrug, Enschede, Haaksbergen, Hengelo Noord (Via A1/N35/A35).

Snelweg A1 volgen richting Amsterdam, Almelo. Vervolg A35 richting Almelo en neem afslag nr. 30 Almelo Zuid/Ootmarsum. U komt op de grote invalsweg. U rijdt net zo lang door tot u aan uw rechterhand "Kees Smit tuinmeubelen" ziet. Direkt na "Kees Smit" slaat u rechts af en komt U op "Ring Oost". Volg deze ringweg. Bij het eerste stoplicht slaat u links af en rijdt met de weg mee naar rechts. U komt op een kleine parallelweg. Het lijkt er op dat u verkeerd gereden bent, maar als u de weg volgt en aan uw rechterhand een Chinees restaurant International ziet, zit u goed. U bevindt zich dan op de bornsestraat. U volgt de weg voor langere tijd. Na de 2e verkeerslichten rijdt u rechtsaf de Grotestraat in (dit is een winkelstraat). Hier kunt u met parkeerschijf gratis parkeren. Vervolgens gaat u te voet verder de winkelstraat in. De 1e winkel aan de rechterkant na het kruispunt is Henk ter Horst. Wilt u langer parkeren? Rijdt dan door en parkeer in de eerste zijstraat rechts (Bavinkstraat). Voor een hele dag betaald u slechts 3,20 euro.
 

Vanaf Zwolle, Raalte, Wierden (Via A35).

RRijdt richting Wierden en ga hier op de A35 richting Almelo. Neem na 6,5 km afslag nr. 30 Almelo-Zuid/Ootmarsum. U komt op de grote invalsweg. U rijdt net zo lang door tot u aan uw rechterhand "Kees Smit tuinmeubelen" ziet. Direkt na "Kees Smit" slaat u rechts af en komt U op "Ring Oost". Volg deze ringweg. Bij het eerste stoplicht slaat u links af en rijdt met de weg mee naar rechts. U komt op een kleine parallelweg. Het lijkt er op dat u verkeerd gereden bent, maar als u de weg volgt en aan uw rechterhand een Chinees restaurant International ziet, zit u goed. U bevindt zich dan op de bornsestraat. U volgt de weg voor langere tijd. Na de 2e verkeerslichten rijdt u rechtsaf de Grotestraat in (dit is een winkelstraat). Hier kunt u met parkeerschijf gratis parkeren. Vervolgens gaat u te voet verder de winkelstraat in. De 1e winkel aan de rechterkant na het kruispunt is Henk ter Horst. 
Wilt u langer parkeren? Rijdt dan door en parkeer in de eerste zijstraat rechts (Bavinkstraat). Voor een hele dag betaald u slechts 3,20 euro.
 
Vanaf Uelsen, Nordhorn, Denekamp, Ootmarsum, Tubbergen, Mariaparochie:
 
- Uelsen: via Tubbergen naar Almelo
- Nordhorn: Via Denekamp, Ootmarsum, Reutum, Albergen naar Almelo
- Denekamp: Via Ootmarsum, Reutem, Albergen naar Almelo
In Almelo:
De weg volgen. Na enkele verkeerslichten komt er een grote kruizing waar u links richting "Ring Oost" kunt afslaan. Op het eerste kruispunt (vlak na Mc. Donalds) slaat u rechtsaf richting Centrum Zuid. Direkt bij de volgende verkeerslichten slaat u weer rechtsaf. (Bornsestraat). De weg volgen. Na de voetgangersoversteekplaats rijdt u rechtsaf de Grotestraat in. Hier kunt u gratis parkeren. Vervolgens gaat u te voet verder de winkelstraat in. De 1e winkel aan de rechterkant na het kruipunt is Henk ter Horst. Wilt u langer parkeren? Rijdt dan door en parkeer in de eerste zijstraat rechts (Bavinkstraat). Voor een hele dag betaald u slechts 3,20 euro.
         

Komt u uit een andere richting of bent u verkeerd gereden ?

Volg dan in Almelo de borden Centrum en vervolgens Centrum Zuid.
 
Als u van mening bent dat wij deze routebeschrijving kunnen verbeteren, laat het ons dan weten!

Henk ter Horst herenmode BV
Grotestraat 152 + 154 + 156 + 158 + 160 + 162 + 164
7607 CX Almelo (Centrum zuid)
 
 
Overnachtingsmogelijkheden.
In de directe omgeving vindt u drie hotels:    
 

Preston Palace.
Laan van Iserlohn 1
7607 PT  Almelo
Telefoon +31-546-542121
http://www.prestonpalace.nl/

Theater Hotel Almelo
Schouwburgplein 1
7607 AE  Almelo
Telefoon +31-546-803000
http://www.theaterhotel.nl/

Huis van Bewaring Hotel - Oude gevangenis omgebouwd tot stijlvol hotel
Marktstraat 7
7607 HC  Almelo
Telefoon +31-546-852206
www.huisvanbewaring.nu


Almelo, Altijd wat te doen! 
Almelo is een leuke stad met een levendig centrum. Er zijn vele touristische attracties zoals het Bolletje museum, diverse galeries, een weekmarkt, een jachthaven en regelmatig grote evenementen.
Op deze site vindt u de meest recente informatie:

http://www.uitinalmelo.nl/