Bruin trouwpak

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bruin trouwpak

Bij Henk ter Horst verkopen we kwalitatief goede herenmode en herenkostuums. Bent u op zoek naar een bruin trouwpak? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Een bruin trouwpak geeft een klassieke en chique uitstraling. Perfect om in te trouwen, maar u kunt onze trouwpakken ook voor andere gelegenheden gebruiken. Op die manier kunt u vaker uw favoriete pak aantrekken zonder dat u deze na 1 keer dragen nooit meer aandoet.

U kunt alle herenmode en herenkostuums kopen op de webshop, maar tevens beschikken wij ook over een megastore in Almelo, die ruim 1250 m2 aan herenmode biedt. U kunt ons zonder afspraak bezoeken, waar u op uw gemak alle pakken kunnen passen die u wenst.

Collectie bruine trouwpakken

In de collectie trouwpakken van dit jaar kunt u verschillende bruine trouwkostuums vinden. Bij de één staat namelijk een lichtbruin trouwpak beter dan een donkerbruin pak. De bruine trouwpakken uit onze collectie zijn verkrijgbaar in een 2-delig trouwkostuum of een 3-delig trouwkostuum. Bij een driedelig trouwkostuum zit een gilet, wat een tweedelig trouwkostuum niet heeft. Daarmee kunt u zelf bepalen wat u wenst. Combineer het kostuum met een bonnetterie overhemd om de outfit compleet te maken. Ook is er de mogelijkheid om het trouwpak te combineren met diverse trouw accessoires

Verschillende tinten bruin trouwpak

Bent u op zoek naar een unieke kleur trouwpak? Dan is een trouwpak bruin wellicht de juiste keuze. In onze collectie zijn verschillende tinten bruine trouwpakken te vinden. Een aantal voorbeelden uit de bruine collectie zijn: Cappuccino bruin trouwpak, lever bruin trouwpak of een grafiet trouwkostuum. Wees welkom in de megastore om een trouwpak naar wens te aanschouwen en te passen, ook in andere kleuren zoals een rood trouwkostuum, blauw trouwpak, beige trouwpak of zelfs een paars trouwkostuum

Wees welkom bij Henk ter Horst

Bij Henk ter Horst bent u van harte welkom op de webshop met al uw vragen, maar u kunt ons ook bezoeken in de megastore in Almelo. Wanneer u op zoek bent naar een trouwpak bruin, zult u bij ons gegarandeerd slagen. Zelfs als u niet in de standaard maten past, daar hebben wij kostuums in grote maten voor. Daarnaast zijn onze pakken van hoogwaardige kwaliteit, maar voor de scherpste prijzen. Op die manier kunt u op een voordelige manier de beste kwaliteit herenmode, herenkostuums en pakken voor heren shoppen. Ontdek de mode van Henk ter Horst: (In)formele herenkleding & schoenen | 2021 collectie. Expert in herenmode sinds 1958.