Grijs trouwpak

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Grijs trouwpak

De grijze trouwpakken uit de collectie van Henk ter Horst hebben een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Met een grijs trouwpak uit ons assortiment kunt u gegarandeerd een goede impressie maken. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige trouwkostuums aan voor een aantrekkelijke prijs. Ontdek het in de online webshop of in onze megastore in Almelo. 

De megastore in Almelo biedt ruim 1250 m2 aan herenmode, waar u op uw gemak alle trouwpakken kunt passen en aanschouwen. In de winkel zijn onze specialisten aanwezig om u te assisteren of te helpen bij het vinden van een trouwkostuum dat aan al uw eisen en wensen voldoet. U bent van harte welkom in onze megastore of bestel snel en gemakkelijk online via de webshop.

Collectie grijze trouwpakken 

De grijze trouwpakken collectie van het jaar en heeft veel te bieden. Zo kunt u verschillende combinaties maken met andere kledingstukken uit ons assortiment. Daarnaast kunt u een grijs trouwpak goed combineren met één een van onze accessoires, zoals een stropdas of een trouwoverhemd. Bent u benieuwd naar de grijze pakken collectie? Wij vertellen u graag over onze gehele collectie trouwpakken en meer. 

Verschillende tinten grijs

Bent u op zoek naar een grijs herenkostuum voor een casual of zakelijke gelegenheid? Een grijs trouwkostuum uit ons assortiment is geschikt voor iedere gelegenheid. Ook zijn er verschillende tinten grijs in ons aanbod. Of u nu op zoek bent naar een lichtgrijs trouwpak of en donkergrijs trouwpak, u kunt het allemaal vinden op onze webshop of de megastore in Almelo. Daarnaast bieden we altijd de laatste modetrends waardoor u bij Henk ter Horst gegarandeerd zal slagen. Andere klassieke kleuren zoals blauwe trouwpakken en zwarte trouwpakken zijn uiteraard ook beschikbaar. 

Wees welkom bij Henk ter Horst

Bij Henk ter Horst kunt u kwalitatief goede herenpakken en herenmode kopen voor een aantrekkelijke prijs. Wij verkopen in onze winkels en webshop namelijk geen dure merken, maar verkopen onze kleding onder ons eigen merk. Dit maakt het shoppen een stuk voordeliger dan bij andere winkels. Henk ter Horst is dé specialist in casual & formele herenmode. Shop 40% voordeliger dan A-merken. Wij maken het mogelijk om voor ieder budget een herenkostuum van kwaliteit te kopen. 

© 2022 Henk Ter Horst Fashion Group. All Rights Reserved.