Paars trouwpak

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een paars trouwpak voor een unieke uitstraling

Een paars trouwpak uit ons assortiment heeft een zeer unieke uitstraling. Als u op zoek bent naar een trouwpak die iedereen versteld zal laten staan, dan is het paarse trouwpak de juiste keuze. De trouwkostuums en -pakken van Henk ter Horst zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bestel uw pak online via de webshop of bezoek onze herenmodezaak in Almelo.

Heeft u een pak voor heren op het oog, maar weet u niet welke maat u het beste past? Bezoek dan onze megastore in Almelo, waar u verschillende pakken kunt proberen. Door meerdere pakken te passen krijgt u vanzelf een beter beeld en een goed gevoel voor het juiste pak.

Dankzij onze ruime voorraad en diversiteit in kleuren, pasvormen, materialen en maten zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierdoor is er keuze genoeg en voor ieder wat wils. Probeer verschillende varianten uit en kom zo tot het trouwkostuum dat het beste aansluit op uw wensen. 

Dit geldt overigens ook wanneer u nog niet definitief de keuze heeft gemaakt voor een trouwkostuum in paarse kleur. Want ook als je op zoek bent naar een bruin trouwpak, rood trouwkostuum, roze trouwpak of zelfs een groen trouwpak.

Onze collectie paars trouwkostuum

In onze collectie kunt u terecht voor verschillende kleuren trouwpakken, waarbij een paarse trouwkostuum wel een hele unieke uitstraling heeft in tegenstelling tot de vele andere kleuren die wij aanbieden. Het is daarom ook niet voor niets één van de meest unieke trouwpakken uit onze collectie.

Bent u benieuwd of paars dé kleur is die u wilt gaan dragen op uw grote dag? Laat u adviseren door onze gespecialiseerde verkoopmedewerkers. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze sfeervolle herenmodezaak in Almelo. Hier kunt u alle trouwpakken passen en zo beoordelen welke het beste aansluit bij uw eisen en wensen. 

Over Henk ter Horst

Henk ter Horst is sinds 1958 gespecialiseerd in zowel informele als formele herenmode en (trouw)kostuums. Dankzij onze eigen productie zijn we snel op de hoogte van nieuwe trends. Daarmee vindt u bij ons altijd de laatste modetrends in de collectie.

U koopt onze herenmode en kostuums van de beste kwaliteit, voor de scherpste prijzen. Ontdek de collectie van Henk ter Horst in de webshop of bezoek de megastore in Almelo. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het perfecte trouwkostuum voor uw grote dag. 

Daarbij bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijpassende trouwaccessoires. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een trouw vlinderstrik of een trouw stropdas met bijpassende dasklem: u vindt het in onze collectie. Maar ook voor trouwschoenen en nog vele andere accessoires slaagt u zeker bij Henk ter Horst.