Trouwen

Henk ter Horst

Producten 61-120 van 197

Van hoog naar laag sorteren

Producten 61-120 van 197

Van hoog naar laag sorteren

Trouwen in kleding van Henk ter Horst

Trouwen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Een mijlpaal die u uw leven lang niet meer zult vergeten. Bij de voorbereiding van deze belangrijke dag hoort de aanschaf van trouwkleding. Voor u als bruidegom is het kopen van een mooi trouwpak waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen wanneer u gaat trouwen. Daar zijn wij ons als geen ander van bewust en wij dragen graag ons steentje bij om van uw dag de mooiste dag te maken!

Ruim assortiment kleding en accessoires

Bij Henk ter Horst kunt u terecht voor een ruime collectie betaalbare trouwpakken en trouwkostuums. Van iets wat sportief ogend, stijlvol, elegant tot nonchalant. Ook hebben we alle denkbare trouw accessoires in de verkoop. Het assortiment is compleet met trouwhemden, trouwvlinderstrikken, trouwstropdassen, schoenen en diverse andere accessoires. Onze trouwkleding wordt gemaakt van de beste stoffen en zijn kwalitatief zeer goed.

Bestel online of kom langs in onze winkel

Al onze kleding en accessoires om in te trouwen kunt u online aanschaffen. Soms kan het fijn zijn om trouwkleding eerst rustig te passen of om advies te vragen. Kom gerust bij ons langs in de winkel in Almelo voor persoonlijk advies. Met dank aan onze jarenlange ervaring op het gebied van herenmode weten wij precies wat er nodig is om een complete outfit samen te stellen. Samen met u zullen wij een outfit selecteren waarin u zich van uw beste kant kunt laten zien. Trouwen in onze kleding maakt uw dag compleet!