De Trouwspecialist van Oost-Nederland

Trouwspecialist Oost-Nederland


Trouwplannen?

Bij Henk ter Horst is de nieuwe collectie binnen!


Ook tijdens de lockdown helpen wij u graag bij het uitzoeken van het juiste kostuum en de accessoires, zoals overhemden, trouwdassen, manchetknopen en schoenen.
Door middel van een online video sessie bespreken we uw wensen en geven advies. Het pakket met gekozen pakken kan de volgende werkdag geleverd worden.

Wilt u direct een afspraak maken bel ons op 0546 – 815042 of maak gebruik van ons contactformulier.

Op de speciale trouwafdeling van Henk ter Horst vindt u een uitgebreide collectie met meer dan 3500 luxe trouwkostuums. Niet alle trouwkostuums staan ook online in de webshop. Ook alle accessoires zoals overhemden, gilets, schoenen en manchetknopen zijn verkrijgbaar, zodat de bruidegom volledig gekleed de deur uit kan gaan.

Wat Henk ter Horst bijzonder maakt is de wijze van ondernemen. Van design tot productie, alles wordt via interne kanalen geregeld. De kwaliteitsstoffen worden zelf ingekocht en de kleding wordt in vooraanstaande ateliers in Italië, Portugal en Polen vervaardigd. Er komt dus geen tussenhandel aan te pas. Dat is de reden waarom de kleding van hoge kwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen kan worden aangeboden. Door deze werkwijze liggen de prijzen tot wel 40% lager dan bij de concurrentie.

Ruime keus voor kinderen

Er is een fraaie collectie kinderkostuums, welke Henk ter Horst exclusief in Nederland verkoopt. Een leuk kinderkostuum inclusief pantalon, colbert en gilet is al vanaf 69,95 verkrijgbaar. Omdat de collectie kinderkostuums passend bij de volwassenen kostuums worden ontworpen, ontstaat er een mooi geheel.
Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte kostuum!

Kijk in onze webshop voor een impressie of bekijk een selectie van de collectie trouwkostuums en kinderkostuums online!
 
© 2021 Henk Ter Horst Fashion Group. All Rights Reserved.