De Trouwspecialist van Oost-Nederland - Zonder afspraak!

Trouwspecialist Oost-Nederland


Op de speciale trouwafdeling van Henk ter Horst vindt u een uitgebreide collectie met meer dan 3500 luxe trouwkostuums. Ook alle accessoires zoals overhemden, gilets, schoenen en manchetknopen zijn verkrijgbaar, zodat de bruidegom volledig gekleed de deur uit kan gaan.

Wat Henk ter Horst bijzonder maakt is de wijze van ondernemen. Van design tot productie, alles wordt via interne kanalen geregeld. De kwaliteitsstoffen worden zelf ingekocht en de kleding wordt in vooraanstaande ateliers in Italië, Portugal en Polen vervaardigd. Er komt dus geen tussenhandel aan te pas. Dat is de reden waarom de kleding van hoge kwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen kan worden aangeboden. Door deze werkwijze liggen de prijzen tot wel 40% lager dan bij de concurrentie.

Ruime keus voor kinderen

Er is een fraaie collectie kinderkostuums, welke Henk ter Horst exclusief in Nederland verkoopt. Een leuk kinderkostuum inclusief pantalon, colbert en gilet is al vanaf 69,95 verkrijgbaar. Omdat de collectie kinderkostuums passend bij de volwassenen kostuums worden ontworpen, ontstaat er een mooi geheel.

Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte kostuum!

Kom zonder afspraak langs in onze megastore te Almelo voor het complete assortiment
of bekijk een selectie van de collectie trouwkostuums en kinderkostuums online!
© 2020 Henk Ter Horst Fashion Group. All Rights Reserved.