Winter colbert

Producten 1-60 van 131

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-60 van 131

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Winter colbert voor heren kopen?

In de winter is een colbert voor heren een fijn kledingstuk om te dragen, omdat deze warm is en verkrijgbaar in verschillende winterse kleuren. Of het hierbij nu gaat om een winter blazer die u kunt dragen naar een formele gelegenheid, of juist een casual colbert in een winterse kleur: bij Henk ter Horst bieden we verschillende varianten van dit kledingstuk aan om in ieders wens te kunnen voorzien.

Bent u benieuwd naar de actuele collectie winter colberts van Henk ter Horst herenmode? Kijk gerust eens rond in onze webshop en ontdek welke winter colberts er allemaal verkrijgbaar zijn. Wilt u onze collectie liever met eigen ogen aanschouwen en passen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze herenmodezaak in Almelo.

Onze collectie winter colberts en blazers

De definitie van een winter colbert is op twee verschillende manieren te interpreteren. Het kan zijn dat u op zoek bent naar een warme colbert van een comfortabel materiaal dat u goed warm houdt tijdens de wintermaanden. Of u bent juist op zoek naar een colbert in een winterse kleur of print.

Welke eigenschappen u ook het belangrijkste vindt bij een winter colbert, bij Henk ter Horst bieden we verschillende varianten aan in diverse kleuren colberts, materialen, prints en pasvormen. Hierdoor zit er altijd een winter colbert voor u bij!

Populaire varianten zijn bijvoorbeeld een colbert van fluweel of een wollen blazer. Wilt u liever een winterse kleur? Kijk dan zeker eens naar onze colberts in zwart, groen, blauw, grijs, bruin en bordeaux rood.

Tip: hoewel u bij het dragen van een colbert waarschijnlijk al snel denkt aan een combinatie met een T-shirt of overhemd, is een coltrui ook een goede optie om u nog warmer aan te kleden tijdens de koude wintermaanden.

Mocht u na de winter op zoek zijn naar een lichter gekleurd colbert? Bekijk dan eens onze zomerse colberts en dress colberts.