Geruit colbert

30 producten

Van hoog naar laag sorteren

30 producten

Van hoog naar laag sorteren

Geruit colbert voor heren kopen?

Een geruite colbert voor heren is een leuke variatie op het klassieke colbert in universele kleur, zoals zwart of blauw. Wilt u graag een keer uitpakken omdat u een feest of event op de planning heeft staan, of een andere bijzondere gelegenheid? Dan is een ruit colbert voor heren absoluut een goede keuze. Met een ruitjes colbert maakt u gegarandeerd een goede indruk.

Bij Henk ter Horst vinden wij het belangrijk dat u zich op uw best voelt in onze kleding. Daarom bieden wij verschillende colberts met print aan, waaronder een geruit colbert, maar ook gestreepte colberts. Bent u benieuwd naar onze actuele collectie? Wij vertellen u hier graag meer over zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft het uw voorkeur om de blazers en colberts met ruit in het echt te bekijken en passen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze herenmodezaak in Almelo.

De geruite colberts voor heren in onze collectie

Een geruit colbert behoort tot één van de populairste prints in onze collectie, en dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Wanneer u een universele kleur te simpel vindt, maar liever ook geen drukke print op uw colbert wilt, is een ruit colbert voor heren de perfecte middenweg. Deze kunt u namelijk makkelijk combineren en is tijdloos. Hierdoor belandt het colbert niet gelijk na één keer dragen achterin de kledingkast, maar is het een item dat u naar talloze gelegenheden kunt aantrekken. Daarnaast kunt u ook nog een overhemd kopen om uw outfit met colbert compleet te maken.

In onze huidige collectie colbert jasjes vindt u verschillende geruite blazers en colberts terug. Met diverse kleuren, pasvormen en maten zit er altijd een geruit colbert bij dat aan al uw wensen voldoet. Vergelijk de eindeloze mogelijkheden met elkaar en kom zo tot het colbert met ruitjes dat het beste overeenkomt met uw voorkeuren.