Trouw stropdassen

Henk ter Horst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Trouw stropdassen maken uw kostuum af

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Dan wilt u op deze bijzondere dag vanzelfsprekend op uw allerbest gekleed zijn. Naast een passend trouwpak dat aan al uw wensen voldoet, mag een bijpassende trouw vlinderstrik of stropdas niet ontbreken. Gelukkig vindt u bij Henk ter Horst een ruime keuze aan trouw stropdassen en vele andere trouwaccessoires om uw kostuum compleet mee te maken. Denk bijvoorbeeld ook een een dasklem voor bij uw trouw stropdas.

Laat u adviseren door onze specialisten

Bij Henk ter Horst zijn wij gespecialiseerd in herenmode en trouwkleding voor mannen. Zowel in onze webshop als onze kledingzaak in Almelo vindt u eindeloos veel inspiratie voor uw trouwdag. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een zwart trouwkostuum met een bijpassende klassieke stropdas, of juist liever kiest voor een trendy kleur of een trouw stropdas met een print: u vindt het bij Henk ter Horst.

Onze verkoopspecialisten helpen u graag verder met al uw wensen. Breng een bezoek aan onze modezaak in Almelo en laat u adviseren over onze uitgebreide collectie. Zo weet u zeker dat u op uw trouwdag gekleed bent in een trouwpak waarin u zich op uw allerbest voelt.