Trouw manchetknopen

Henk ter Horst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Trouw manchetknopen voor bij uw overhemd

Tijdens uw trouwdag wilt u er ongetwijfeld op uw allerbeste uitzien. Een trouwkostuum waarin u zich comfortabel voelt is daarom essentieel. Maar daarnaast heeft u voor uw speciale dag ook een trouw overhemd nodig, en een aantal andere trouwaccessoires om uw look compleet mee te maken.

Bij Henk ter Horst denken we graag met u mee! Wij zijn gespecialiseerd in herenmode en trouwkleding voor mannen, en kunnen u daarom als geen ander adviseren. Ontdek onze collectie trouw manchetknopen en vele andere accessoires die uw kostuum compleet maken.

Combineer uw manchetknopen met een bijpassende dasklem

Om u te helpen bij uw zoektocht naar een mooie set manchetknopen voor bij uw trouwkostuum, adviseren wij om ook een bijpassende trouw dasklem in overwegen te nemen. Als u namelijk ook een dasklem wilt dragen, is het een goed idee om deze beide accessoires op elkaar af te stemmen.

In onze collectie bieden we sets aan van manchetknopen en dasklemmen in dezelfde stijl. Hierdoor weet u zeker dat de beide accessoires van hetzelfde materiaal zijn en ook dezelfde visuele kenmerken hebben.