Trouw dasklemmen

Henk ter Horst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Trouw dasklemmen maken uw kostuum compleet

Wilt u op uw grote dag graag een dasklem dragen bij uw trouw stropdas? Bij Henk ter Horst slaagt u voor dasklemmen die goed te combineren zijn met vrijwel alle trouwkostuums. Afhankelijk van uw smaak en wensen, kunt u zich verdiepen in onze collectie trouwaccessoires. Hierin vindt u dasklemmen, stropdassen, bijpassende manchetknopen en meer!

U kunt onze trouw dasklemmen online betellen via de webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Almelo. Onze herenmodezaak bestaat uit 1250 m² winkelplezier met alledaagse herenmode, maar ook trouwkleding en bijpassende accessoires en trouwschoenen. Hier adviseren wij u graag over!

Alles voor uw trouwdag vindt u bij Henk ter Horst

Of u nu alleen op zoek bent naar een accessoire zoals een dasklem, of ook nog hét perfecte trouwkostuum zoekt: u bent altijd welkom bij Henk ter Horst. Dankzij onze jarenlange ervaring in de herenmode weten wij als geen ander waar een mooi kostuum aan moet voldoen, en hoe deze het beste kunt afstylen met bijpassende trouwaccessoires. Zo weet u zeker dat u zich op de trouwdag op uw allerbest voelt en er ook zo uitziet!