Trouw pochettes

Henk ter Horst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Trouw pochettes voor bij uw kostuum

Wilt u bij uw trouwkostuum graag een pochette dragen? Bekijk dan zeker eens de huidige collectie van Henk ter Horst. Naast trouwpakken vindt u bij ons namelijk ook talloze trouwaccessoires terug, waaronder pochettes in allerlei verschillende kleuren en materialen.

Afhankelijk van het trouwpak dat u heeft uitgekozen, kunt u een trouw pochette uit onze collectie kiezen die hierbij gedragen kan worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke witte kleur, die altijd en overal goed mee te combineren is. Maar als u liever wilt uitpakken met een iets opvallendere variant dan kan dat natuurlijk ook.

In de collectie van Henk ter Horst bieden we verschillende kleuren, materialen en prints aan. Zo kunt u een klassiek kostuum bijvoorbeeld verrijken met een pochette in een rode kleur en een print met textuur. Of u kiest voor een pochette in een luxe materiaal in een universele kleur. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Ontdek de pochettes van Henk ter Horst

U kunt de pochette van uw voorkeur bestellen via onze webshop, maar wij nodigen u ook graag uit in onze herenmodezaak. Met ruim 1250 m² winkelplezier in Almelo kunt u onze kostuums, trouw accessoires en trouwschoenen zelf komen bekijken en passen. Zo weet u zeker dat u op uw trouwdag op uw allerbest gekleed bent.