Blauw colbert

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blauw colbert voor heren kopen?

Een klassieke blauwe blazer heren is onmisbaar in de kledingkast van iedere man. Naast het bekende zwarte colbert, staat ook de donkerblauwe variant iedere man goed. Bovendien biedt dit kledingstuk eindeloze mogelijkheden om te combineren met andere kledingstukken. Kortom: een blauwe heren colbert is een klassieker die zowel formeel als informeel goed te dragen is.

Bent u benieuwd naar de actuele collectie blauwe colberts van Henk ter Horst? We vertellen u hier graag meer over. Dankzij onze veelzijdige collectie colberts voor heren heeft u een ruime keuze aan kleuren, prints, pasvormen, maten en meer. Hierdoor slaagt u in onze online webshop of herenmodezaak in Almelo gegarandeerd voor hét perfecte blauwe colbert jasje.Ook kunt u een bijpassen overhemd kopen om de outfit compleet te maken.

Blauwe colberts in verschillende tinten

Bij Henk ter Horst bieden we een diverse collectie aan met colberts in verschillende blauwe tinten. Afhankelijk van uw voorkeur en smaak, kunt u zich verdiepen in de verschillende kleuren colberts. We vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden, maar u kunt natuurlijk ook zelf de verschillende kleuren ontdekken in onze webshop. Wilt u onze blauwe blazers en colberts voor mannen liever met eigen ogen aanschouwen? Breng dan een bezoek aan onze herenmodezaak in Almelo, u bent van harte welkom!

Lichtblauwe heren colberts

In onze collectie vindt u verschillende lichtblauwe heren colberts terug. Deze hebben een effen kleur, of zijn voorzien van een print of motief. Afhankelijk van uw smaak kunt u verschillende heren colberts in lichtblauw met elkaar vergelijken om zo tot de blazer te komen die het beste bij u past.

Donkerblauwe colberts voor heren

Een donkerblauw of marine blauw colbert voor heren behoort samen met de grijze variant zeker tot de klassieke kleuren colberts. Kiest u voor een donkerblauw colbert? Dan weet u zeker dat u een goede indruk maakt. Met een colbert in een donkerblauwe kleur kleedt u zich netjes en gepast, ongeacht de gelegenheid waar u naartoe gaat. Met de keuze voor een colbert heren in donkerblauw komt u altijd goed voor de dag.

Kobalt blauwe colberts

Onze kobalt blauwe colberts voor heren hebben een frisse en vrolijke kleur die vrijwel iedere man goed staat. Deze unieke kleur blauw is makkelijk te combineren en biedt een mooi alternatief op de klassieke donkerblauwe en gestreepte colberts. Wilt u graag eens een andere kleur colbert proberen, zonder te veel op te vallen? Dan is een kobalt blauwe colbert wellicht iets voor u! Daarnaast hebben bieden wij ook nog andere kleuren aan in ons assortiment waaronder een beige colbert, grijze colberts en rode colberts.