Overhemden extra mouwlengte

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Overhemden met extra mouwlengte

Voor mannen met langere armen kan het vinden van het perfecte overhemd een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er overhemden met extra mouwlengte beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om deze mannen te voorzien van een comfortabele pasvorm. Deze overhemden zijn verkrijgbaar in een verschillende stijlen, waaronder traditionele overhemden die perfect zijn voor formele gelegenheden en die ideaal kunnen worden gecombineerd met colberts en nette broeken.

Sportieve overhemden met extra mouwlengte zijn ook beschikbaar voor mannen die van een meer casual look houden. Deze overhemden kunnen gedragen worden met een jeans of chino. En voor mannen die graag de nieuwste trends volgen, zijn er trendy overhemden met extra mouwlengte beschikbaar in moderne kleuren en patronen. 

Bij Henk ter Horst streven wij ernaar iets passends voor elke klant te hebben. Zo zijn een aantal overhemden uit onze collectie in een extra lange mouwlengte verkrijgbaar. Deze overhemden kunt u perfect dragen onder verschillende kostuums waaronder rokkostuums, kostuums met grote maten en diverse soorten pakken.