Seidensticker

33 producten

Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Van hoog naar laag sorteren

Seidensticker is Duitslands beroemdste overhemden merk en is een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige heren overhemden in Europa. Een bedrijfscultuur welke decennialang is doorgegroeid en zorgvuldig is onderhouden, tot op de dag van vandaag ligt de focus van de Seidensticker-filosofie als het gaat om de liefde voor het product en de vraag naar kwaliteit. Seidensticker hemden vormen sinds de oprichting van de Seidensticker Group in 1919, de zichtbare en tastbare combinatie van traditie en moderniteit. Met grote passie worden hemden gemaakt die de stromingen van de huidige tijdsgeest oppakken zonder zich te onderwerpen aan de willekeur van snelle trends. Seidensticker staat voor stijl, smaak en passie. Het cultiveren van de traditie en tegelijkertijd het verder innoveren en het tot een succesvol evenwicht brengen met de actualiteit, vereist voortdurende verandering. De basis is een gelijkmatigheid, duidelijk gericht op de behoeften van de consument, wat zich uit in Duitsland en internationale aanwezigheid. Daarbij positioneert Seidensticker zich met haar producten in het formele en semi-formele segment, met zakelijke en casual looks en uitgebreide opties voor elke gelegenheid.

Seidensticker wordt in 49 landen over de hele wereld gedistribueerd!


Het Seidensticker overhemd

De beste kwaliteit, perfecte pasvorm en een stijlvolle uitstraling; het topsegment bestaat uit twee collecties per jaar, een voorjaars- en een najaarscollectie. Naast deze twee collectie zijn er standaard hemden welke het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Het assortiment luxe accessoires omvat stropdassen, strikjes, pochettes en manchetknopen. Daarnaast zijn ondergoed en nachtkleding ontwikkeld in een licentiepartnerschap met wasserettespecialist Schiesser.


De zwarte roos

De zwarte roos is het icoon van het merk Seidensticker. Als een subtiele herkenningsfunctie op de mouwspleet of op het buikgedeelte van het shirt, evenals in de etikettering van de hemden, onderstreept dit de verfijnde merkhouding.


Perfectie qua pasvorm

Seidensticker staat voor een betere pasvorm dan welk ander hemdenfabrikant. De geperfectioneerde snit van de Seidensticker-shirts is het resultaat van al tientallen jaren verfijnde en continu ontwikkelde maathemden. Met de fits X-Slim, Slim fit, Tailored fit, Modern fit en Comfort fit biedt Seidensticker vijf pasvormen aan. Zodat er voor iedereen een geschikt hemd bij zit.

  • X Slim fit overhemden zijn extra slank gesneden volgens de Italiaanse snit welke strak om het lichaam zit. Voor de echt slankere man.

  • Slim fit overhemden zijn slank gesneden en zitten perfect aangesloten om het lichaam. Net iets meer bewegingsvrijheid dan de X-slim.

  • Tailored fit overhemden deze hemden sluiten mooi aan om het lichaam. Meest gedragen hemden door mannen die van moderne overhemden houden, maar niet zo slank getailleerd is als de Slim fit.

  • Modern fit overhemden klassieke pasvorm met een heel licht ingenomen taille.

  • Comfort fit overhemden een regular fit voor een comfortabele draag ervaring.


Seidensticker de ideale partner

Een duidelijk beeld van de behoeften van zowel de eindgebruiker als de detailhandelaar vormt een belangrijk onderdeel van het DNA van het familiebedrijf. Het omvat de beste voorwaarden en een op maat gemaakte service. De investering in voortdurende ontwikkeling en gerichte marketingactiviteiten creëren nieuwe impulsen voor gezamenlijke groei. De hoge kwaliteit, het vakmanschap en de authenticiteit van de producten staan altijd centraal bij de communicatie met retailers en consumenten.


De Seidensticker groep

Seidensticker is een merk van de Seidensticker-groep. Opgericht in 1919 in Bielefeld, is het bedrijf tot op de dag van vandaag honderd procent familiebezit. Naast de eigen merken Seidensticker en Jacques Britt, bezit het bedrijf ook de masterlicentie voor camel active en de licentie voor Arrow. De groep wordt geleid door de managing partners Frank en Gerd Oliver Seidensticker samen met Dr. Ing. Silvia Bentzinger en Martin Friedrich als leden van de directie. De groep biedt werk aan ongeveer 2600 mensen wereldwijd.